Obec Veľké Blahovo
Nagyabony község
Obec Veľké Blahovo

Ochrana osobných údajov

Práva dotknutej osoby pdf

prava_dotknutejosoby.pdf
Typ súboru: PDF dokument, Velkosť: 81,32 kB
Stiahnuté: 261×
Vložené: 10. 6. 2019

Účel a právny základ spracúvania osobných údajov pdf

zaznam-spracovatelskecinnosti_.docx
Typ súboru: DOCX dokument, Velkosť: 64,08 kB
Stiahnuté: 227×
Vložené: 10. 6. 2019

Úrad na ochranu osobných údajov pdf

urad_na_ochranu_osobnych_udajov.pdf
Typ súboru: PDF dokument, Velkosť: 33,33 kB
Stiahnuté: 245×
Vložené: 10. 6. 2019

Základné informácie pdf

zakladne informacie.pdf
Typ súboru: PDF dokument, Velkosť: 50,63 kB
Stiahnuté: 276×
Vložené: 10. 6. 2019

Zásady pri spracúvaní osobných údajov pdf

zasady_pri_spracuvani_osobnych_udajov.pdf
Typ súboru: PDF dokument, Velkosť: 55,64 kB
Stiahnuté: 300×
Vložené: 10. 6. 2019

Vyhlásenie o spracúvaní osobných údajov kamerovým systémom

 

Kamerový systém je prevádzkovaný obcou s cieľom ochrany majetku, zdravia a bezpečnosti osôb pohybujúcich sa v priestoroch obce. Vaše osobné údaje spracúvame len na základe zákonných podmienok, ktoré sú uvedené v Nariadení1 alebo Zákone2 o ochrane osobných údajov. Našim cieľom je účinná ochrana vašich osobných údajov a transparentný postup pri poskytovaní informácii.

viac tu

Bytovú agendu spravuje:
Klaudia Lőrinczy Žigová
tel.: 031 552 20 93
e-mail: lorinczy@velkeblahovo.sk

Mobilná aplikácia

mobilná aplikácia

google-play-downloadapp-store-download

Dátum a čas

Dnes je pondelok, 23.5.2022, 1:36:08

Kalendár

Po Ut St Št Pia So Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Aktuálne počasie

dnes, nedeľa 22. 5. 2022
jasná obloha 22 °C 12 °C
pondelok 23. 5. oblačno 23/10 °C
utorok 24. 5. slabý dážď 19/13 °C
streda 25. 5. slabý dážď 22/12 °C

Rýchly kontakt

Obecný úrad
Veľké Blahovo č. 72
930 01 Veľké Blahovo

Telefón:  031 552 20 93
E-mail:
  • 1586 obyvatel
  • 1813 ha
  • kostol z roku 1761
  • 1162 prvá písomná zmienka

Partneri obce