Výber jazyka

Veľké Blahovo
Veľké Blahovo

Ochrana osobných údajov

Práva dotknutej osoby pdf

prava_dotknutejosoby.pdf
Typ súboru: PDF dokument, Velkosť: 81,32 kB
Stiahnuté: 7×
Vložené: 10. 6. 2019

Účel a právny základ spracúvania osobných údajov pdf

zaznam-spracovatelskecinnosti_.docx
Typ súboru: DOCX dokument, Velkosť: 64,08 kB
Stiahnuté: 8×
Vložené: 10. 6. 2019

Úrad na ochranu osobných údajov pdf

urad_na_ochranu_osobnych_udajov.pdf
Typ súboru: PDF dokument, Velkosť: 33,33 kB
Stiahnuté: 10×
Vložené: 10. 6. 2019

Základné informácie pdf

zakladne informacie.pdf
Typ súboru: PDF dokument, Velkosť: 50,63 kB
Stiahnuté: 8×
Vložené: 10. 6. 2019

Zásady pri spracúvaní osobných údajov pdf

zasady_pri_spracuvani_osobnych_udajov.pdf
Typ súboru: PDF dokument, Velkosť: 55,64 kB
Stiahnuté: 6×
Vložené: 10. 6. 2019

Vyhlásenie o spracúvaní osobných údajov kamerovým systémom

 

Kamerový systém je prevádzkovaný obcou s cieľom ochrany majetku, zdravia a bezpečnosti osôb pohybujúcich sa v priestoroch obce. Vaše osobné údaje spracúvame len na základe zákonných podmienok, ktoré sú uvedené v Nariadení1 alebo Zákone2 o ochrane osobných údajov. Našim cieľom je účinná ochrana vašich osobných údajov a transparentný postup pri poskytovaní informácii.

viac tu

Bytovú agendu spravuje:
Klaudia Lőrinczy Žigová
tel.: 031 552 20 93
e-mail: lorinczy@velkeblahovo.sk

Dátum a čas

Dnes je pondelok, 19.8.2019, 12:41:37

Kalendár

Po Ut St Št Pia So Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Aktuálne počasie

dnes, pondelok 19. 8. 2019
30 °C 19 °C
utorok 20. 8. 33/19 °C
streda 21. 8. 28/17 °C
štvrtok 22. 8. 27/15 °C

Rýchly kontakt

Obecný úrad
Veľké Blahovo č. 72
930 01 Veľké Blahovo

Telefón:  031 552 20 93
E-mail:

 

  • 1586 obyvatel
  • 1813 ha
  • kostol z roku 1761
  • 1162 prvá písomná zmienka

Partneri obce