Obec Veľké Blahovo
Nagyabony község
Obec Veľké Blahovo

Ochrana osobných údajov

Práva dotknutej osoby pdf

prava_dotknutejosoby.pdf
Typ súboru: PDF dokument, Velkosť: 81,32 kB
Stiahnuté: 239×
Vložené: 10. 6. 2019

Účel a právny základ spracúvania osobných údajov pdf

zaznam-spracovatelskecinnosti_.docx
Typ súboru: DOCX dokument, Velkosť: 64,08 kB
Stiahnuté: 194×
Vložené: 10. 6. 2019

Úrad na ochranu osobných údajov pdf

urad_na_ochranu_osobnych_udajov.pdf
Typ súboru: PDF dokument, Velkosť: 33,33 kB
Stiahnuté: 218×
Vložené: 10. 6. 2019

Základné informácie pdf

zakladne informacie.pdf
Typ súboru: PDF dokument, Velkosť: 50,63 kB
Stiahnuté: 240×
Vložené: 10. 6. 2019

Zásady pri spracúvaní osobných údajov pdf

zasady_pri_spracuvani_osobnych_udajov.pdf
Typ súboru: PDF dokument, Velkosť: 55,64 kB
Stiahnuté: 270×
Vložené: 10. 6. 2019

Vyhlásenie o spracúvaní osobných údajov kamerovým systémom

 

Kamerový systém je prevádzkovaný obcou s cieľom ochrany majetku, zdravia a bezpečnosti osôb pohybujúcich sa v priestoroch obce. Vaše osobné údaje spracúvame len na základe zákonných podmienok, ktoré sú uvedené v Nariadení1 alebo Zákone2 o ochrane osobných údajov. Našim cieľom je účinná ochrana vašich osobných údajov a transparentný postup pri poskytovaní informácii.

viac tu

Bytovú agendu spravuje:
Klaudia Lőrinczy Žigová
tel.: 031 552 20 93
e-mail: lorinczy@velkeblahovo.sk

Mobilná aplikácia

mobilná aplikácia

google-play-downloadapp-store-download

Dátum a čas

Dnes je utorok, 7.12.2021, 23:07:17

Kalendár

Po Ut St Št Pia So Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Aktuálne počasie

dnes, utorok 7. 12. 2021
jasná obloha 2 °C -2 °C
streda 8. 12. takmer jasno 3/-3 °C
štvrtok 9. 12. sneženie 0/-6 °C
piatok 10. 12. oblačno 0/-8 °C

Rýchly kontakt

Obecný úrad
Veľké Blahovo č. 72
930 01 Veľké Blahovo

Telefón:  031 552 20 93
E-mail:
  • 1586 obyvatel
  • 1813 ha
  • kostol z roku 1761
  • 1162 prvá písomná zmienka

Partneri obce